Apartmani  Summertime Vrasna  – nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije na oko 20m od plaže.

Apartmani Summertime poseduje  dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Objekat raspolaže sa ukupno 9 apartmana i 33 ležaja. Svaki od apartmana ima klima uređaj, TV sa satelitskim programima. U okviru apartmana je kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena kuhinja, a u okviru objekta dostupan je wireless internet.

Objekat ima sopstveni vrt (dvorište), roštilj koji je na raspolaganju gostima vile. U objektu postoje studiji sa pogledom na more.

Galerija fotografija apartmana Summertime:

Cenovnik Vila Summertime Nea Vrasna:

Summertime_cenovnik_2019

 

 

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA 

  • 1. dan : Polazak iz Beograda sa autobuske stanice BAS, peron broj 37 i 38 u 19:00 h dan ranije od datuma navedenih u tabelama smeštaja. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.
  • 2-11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u apartmane do 16:00 h. Boravak u objektu na bazi izabrane usluge.
  • 12 dan: Napuštanje objekta do 09:00 h, slobodno vreme. Polazak za Beograd ispred sportskih terena u Stavrosu u 19:00 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

   Napomena: Vreme povratka autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa   neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji.

  • 13 dan: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Sve informacije i rezervacije : Turistička agencija Jahorina Info Novi Sad
21100 Novi Sad, Ilije Ognjanovića 3
021/6613 953 , 021/ 6612 266
letoinfons@gmail.com