Nea Vrasna apartmanski smeštaj:

Vila Jorgos apartmani u Nea Vrasni, na oko 100m udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Vila poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije, smeštene na visokom prizemlju, kao i na prvom i drugom spratu.. Pojedini četvorokrevetni studiji u svom sastavu, pored bračnog ležaja, sadrže krevet na sprat. Sve smeštajne jedinice vile Jorgos, iz ponude, opremljene su kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20-22m² + terasa. Vila Jorgos nema sopstveni parking.

GPS koordinate: N 40.706145, E 23.699649

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dole navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Galerija fotografija Vila Jorgos VRASNA

Cene letovanja Vrasna

 Vila Jorgos – Cenovnik

Autobuski prevoz 10 noćenja

Vila Jorgos bus

Cene za Vilu Jorgos u tabeli izražene su po smeštajnoj jedinici i smeni, bez uračunatog prevoza.

Napomene:

– klima-uređaj: uračunato u cenu.

CENE U TABELAMA DATE SU U EVRIMA (NE POSTOJI DINARSKI DEO ARANŽMANA).
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO ZVANIČNOM SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

Vila Jorgos

Dok ste u Vrasni :

Solun je udaljen na samo sat vremena vožnje, kao i  Aqua World (“Vodeni svet”) zabava i za decu i za odrasle. Jedan od najlepših gradova Egejskog mora, Kavala, je, na samo 80km od Nea Vrasne i povezana je novim auto putem, te se veoma brzo i lako stiže do nje. Blizina Svete Gore i krstarenje zapadnom ili istočnom obalom Atosa i priliku da sa samo 500m udaljenosti od obale uživate u lepoti srednjovekovnih manastira.