Vila Niki Nea Vrasna vrlo blizu plaže (nekih 40-ak metara ) i oko 900m od Asprovalte. Vila  ima prelepo uređeno dvorište  (Dodeljena joj je prva nagrada opštine Agios Georgios za najuređnije dvorište u 2007. godini).

U svom sastavu vila Niki  ima studije na visokom prizemlju za smeštaj dve odrasle  osobe i dvoje dece do 12 godina. Higijenu u studiju gosti održavaju sami, a posteljina se menja na svakih 5 dana.

Sadržaj vile Niki :  izuzetno uređeno dvorište sa roštiljem, garniturama za sedenje i suncobranima i internet. Sadržaj studia: kuhinja (veliki frižider sa zamrzivačem,  rešo sa dve ringle na struju, aspirator, mali toster, posuđe i pribor), kupatilo, dva manja francuska ležaja širine 130 cm, orman, noćni stočić, ogledalo, televizor, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje i tenda.

Galerija fotografija vile Niki Nea Vrasna:

Cenovnik Vila Niki Nea Vrasna 2024

 

Informacije o letovanju u Vrasni i aranzmanima :

 

SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.

Program putovanja Vila Niki Vrasna

1-2 DAN:Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Nea Vrasnu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14:00h. Noćenje.

3-10 DAN:Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. Noćenje. /USLUGA PREMA PROGRAMU/

11-12 DAN:Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Sastavni deo ovog programa su Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije Clock Travel.

Plaže u Nea Vrasni su često nagrađivane Plavom zastavom zbog čistoće vode i okoline. uY plažu je šetalište gde možete uživati u lokalnoj kuhinji u tavernama i restoranima, ili se opustiti u prijatnim kafićima duž obale.

Nea Vrasna privlači turiste tokom letnje sezone zbog svoje opuštene atmosfere. 

 

Restorani u Nea Vrasni

Restoran “Akrogiali”: Smješten uz obalu, iz njega se pruža prelep pogled na more.Probali smo  jela od sveže ribe i morskih plodova, ali restoran nudi i jelovnik za vegetarijance ali i za ljubitelje mesa.

El Greco taverna po mnogim našim turistima, najbolje mesto za večerati dok letujete u Nea Vrasni. Preporuka je da u sezoni, ujutro ili dan ranije rezervišete sto. Nama se, prvi put desilo da čekamo u redu da dobijemo sto. Hrana je bila izvrsna po sasvim pristojnim cenama.