Nea Vrasna leto 2024 !

Apartmani Asprovalta Beach su udaljeni 30 m od mora, 300 m od centra Nea Vrasne, 150 m od restorana, 200 m od supermarketa, 400 m od Asprovalte, 6 km od Stavrosa. Objekat Asprovalta  Beach ima 24 apartmana. Svi apartmani u objektu Asprovalta Beach imaju kuhinju, kupatilo, terasu, mobilni klima uređaj

 Galerija apartmana Asprovalta beach:

Cenovnik Asprovalta Beach Nea Vrasna 2024

Apartmani Asprovalta Beach

Nalaze se na samoj granici Nea Vrasne i Asprovalte, na svega 30 m od mora. Bilo da želite miran odmor u Nea Vrasni ili nešto življi provod u Asprovalti, pozicija ovih apartmana je idealna zbog blizine centra oba turistička mesta.

Objekat raspolaže sa apartmanima od dvokrevetnih do šestokrevetnih (od kojih su četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni duplex apartmani). Smešteni su na prizemlju, prvom ili drugom spratu, sa pogledom na more ili ulicu. Svi apartmani imaju sopstveno kupatilo, terasu i frižider. Apartmani na prvom i drugom spratu sadrže opremljen kuhinjski deo sa svim neophodnim inventarom (mini-električni šporet bez rerne, posuđe, pribor za jelo, frižider).
3 apartmana u prizemlju dele jednu zajedničku kuhinju. Na samoj recepciji vile nalazi se veliki televizor kao i  garnitura za sedenje i odmor u večernjim satima.

Apartmani Asprovalta Beach su opremljeni klima uređajima (na drugom spratu ugradnim, na prvom spratu mobilnim, dok apartmani u prizemlju nemaju klimu) čije korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana a doplata je na licu mesta. Posteljina se menja svakih 5 dana.

Objekat ne poseduje parking ali za goste koji dolaze sopstvenim prevozom postoji mogućnost parkiranja vozila na ulici ispred samog objekta.

Na približno 150 m od apartmana, nalazi se restoran-kantina u kom, po povoljnim cenama, možete uživati u ukusnoj  i raznovrsnoj tradicionalnoj hrani.

Apartmani Asprovalta Beach nalaze se nadomak prelepog, palmama ukrašenog šetališta Nea Vrasne, prepunog tradicionalnih taverni, kafica, suvenirnica… 

Informacije o letovanju u Vrasni i aranzmanima :

 

PROGRAM PUTOVANJA 

  • 1. dan : Polazak iz Beograda sa autobuske stanice BAS, peron broj 37 i 38 u 19:00 h dan ranije od datuma navedenih u tabelama smeštaja. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.
  • 2-11. dan: Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim časovima, smeštaj u apartmane do 16:00 h. Boravak u objektu na bazi izabrane usluge.
  • 12 dan: Napuštanje objekta do 09:00 h, slobodno vreme. Polazak za Beograd ispred sportskih terena u Stavrosu u 19:00 h po lokalnom vremenu poslednjeg dana navedenog datuma u tabeli. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

   Napomena: Vreme povratka autobusa sa destinacije podložno je promenama. O tačnom vremenu polaska autobusa   neophodno je informisati se na dan povratka kod predstavnika agencije na datoj destinaciji. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, preko e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.. Sastavni deo ovog programa su Opsti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije Monix.