• Letujte u Vrasni

    Vrasna leto 2016

  • Vrasna - Plaza nocu

    Vrasna letovanje

Vila Panajota – Vrasna apatmani 2018

Vrasna apartmani !!!

VILA PANAJOTA VRASNA

Vila Panajota Vrasna  se nalazi na samo nekoliko metara od plaže, nedaleko od centra Nea Vrasne koja je šetalištem uz more (petnaestak minuta) spojena sa Asprovaltom. U neposrednoj blizini se nalaze brojne taverne, kafići, prodavnice.

Vila Panajiota je izgrađena 2009. godine, izuzetnog je kvaliteta i konstrukcije, potpuno prilagođena i najprobirljivijima. U okviru vile se nalazi recepcija sa toaletima, tuševi ispred vile, prostorija i velika terasa sa tremom stolovima i stolicama za boravak prvog i poslednjeg dana (pre ulaska i nakon napuštanja studija) i mala fontana.

Studiji su prostrani, moderno dizajniran, dekorisani i opremljeni za dve do četiri osobe. Nalaze se  na prizemlju (cca 50 cm ispod nivoa dvorišta), prvom i drugom spratu i opremljeni su klima uređajem (uračunat u cenu), priključkom za bežični internet (uračunat u cenu), komarnicima i SAT LCD TV – om sa srpskim kanalima. Dvokrevetni i trokrevetni studiji su sa manjim francuskim i standardnim ležajem, a četvorokrvetni su sa francuskim (150cm)  i manjim francuskim ležajem (135 cm), koji je pogodan za odraslu osobu i dete do 6 godina ili dvoje dece do 12 godina. Studiji u prizemlju su cca 50 cm ispod nivoa dvorišta, iste su opreme kao i oni na prvom i drugom spratu, imaju lepu terasu sa garniturom za sedenje i od ulice su odvojeni živom ogradom. Pojedini studiji na spratovima imaju bočni pogled more. Svi studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa ležajevima, manje, veoma lepo kupatilo sa tuš kabinom i terasu sa garniturom za sedenje.

Veličina studija je cca 22 – 24 kvm + terasa.  Vila Panajiota je visoke A kategorije, nema peškire i ima mogućnost parkinga pored vile.

 Galerija fotografija vile Panajota Vrasna:

 

      CENOVNIK VILE PANAJOTA, LETO 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj sajt je informativnog karaktera.
Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, preko e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju..
Sastavni deo ovog programa su Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije Sabra.
Informacije i rezervacije u Novom Sadu, u prostorijama turističke agencije Jahorina Info ,Ilije Oganjovica 3.
Novi Sad.
021/ 6613 953 ,  021/6612 – 266 e-mail: letoinfons@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hit ! Nova destinacija !

Sivota - Grcki Karibi ! Letovanje 2015 Sivota. Velika ponuda apartmana !

Pogledaj hit ponudu
Apartmani Sumertime

Apartmani Summertime !

Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije na oko 20m od plaže   Vrasna letovanje - Apartmani Summertime
Vila Paris Vrasna
Vila Paris specijalna ponuda !  Pogledajte cene i opis Vile Paris u Nea Vrasni ! Iskoristite popuste za rane uplate ! Iskoristite popuste za rane uplate !
Vila Korali
Vila Korali , specijalna ponuda za predsezonu! Leto 2016!Letujte sa nama!
Vila Rena Rula
Vila Rena Rula : odlicna lokacija,1oo m od centra i plaze
Vila Jergos leto 2018
Vila Jergos . Na 40 metara od prelepe pescane plaze! Apartmani blizu plaze
Vila Amaltea Nea Vrasna
Jedna od najluksuznijih vila u Nea Vrasni !