Vila Korali se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije na oko 20m udaljenosti od plaže. Objekat poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije, na prvom ili drugom spratu, kao i četvorokrevetne apartmane. Četverokrevetni apartmani (francuski ležaj u spavaćoj sobi i dva singl kreveta u dnevnoj) se nalaze u niskom prizemlju/suterenu.  Trokrevetni studiji  sadrže francuski + singl krevet, a četverokrevetni studiji sadrže francuski krevet i krevete na sprat. Sve smeštajne jedinice vile Korali su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, LCD TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasom. U dvorištu vile nalazi se ozidani roštilj koji je na raspolaganju gostima, kao i garnitura za sedenje i tuš. Preporuka za goste kojima je blizina plaže presudna u odabiru vile.

 

Galerija fotografija  Vila Korali:

 
 

 Cenovnik Vila Korali Nea Vrasna 2024 u pripremi

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Vrasna, Asprovalta, Stavros – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Stavros, Asprovalta, Vrasna – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.

Ovaj sajt je informativnog karaktera.

Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, preko e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju..

Sastavni deo ovog programa su Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije Barcino Tours.