Vila Eva Vrasna nalazi se 100m od plaže, u delu Vrasna Paralia ,vila je  smeštena u predivnom parku.
GPS: 40°41’16,31″N i 23°41’29,99″E.
OPIS:  Vila Eva je nova kuca, prve goste primila 2012. godine. Vila poseduje: otvoreni bazen za decu i odrasle, igralište za decu, 3 roštilja u dvorištu, natkriveni parking za svaku smeštajnu jedinicu,tuševe i toalete u dvorištu vile, vešernicu, sef na recepciji. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i apartmanima, četvorokrevetnim, petkorevetnim i šestokrevetnim apartmanima.Postoji apartman za osobe sa posebnim potrebama.
SMEŠTAJ: Sve smeštajne jedinice poseduju TWC, kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo sa 2 ringle), terasu, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta). Studija i apartmani se nalaze u prizemlju,prvom, drugom,trećem i četvrtom spratu. Apartmani sadrže kuhinju koja je vratima i hodnikom odvojena od spavaćeg dela, dok dupleks apartmani sadrže dve spavaće sobe i kuhinjski deo koji je vratima odvojen od ostalih prostorija.
ODRŽAVANJE SMEŠTAJNIH JEDINICA: Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Gosti sami održavaju higijenu u apartmanima tokom boravka.
PARKING: sopstveni natkriveni parking.
MARKET/PRODAVNICA: 20m od vile.
WI-FI: da
PREPORUKA: vila za porodičan odmor, veće društvo, za one kojima je potreban komforan smeštaj sa svim dodatnim sadržajima.

Galerija fotografija vile Eva Vrasna:

Cenovnik Vila Eva Nea Vrasna 2023 u pripremi

 

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
1. dan – 10 dan: Nea Vrasna – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11 dan: Nea Vrasna – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima.
Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12 dan: Dolazak na mesto polaska

Sastavni deo ovog programa su Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije Grand Tours.