Vila Anastasija Nea Vrasna se nalazi na oko 350 metara od mora, u četvrtom redu kuća od mora u Nea Vrasni. U Vili Anastasija, ove sezone u ponudi dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni poluapartmani, i četvorokrevetni, petokrevetni, šestokrevetni, sedmokrevetni i osmokrevetni dupleks apartmani koji se nalaze na visokom prizemlju i na prvom spratu.

Poluapartmani se sastoje od većeg kuhinjskog dela u kome se nalazi sto za ručavanje i spavaćeg dela u kome su dva ležaja ili jedan singl i grčki francuski ležaj ili dva grčka francuska ležaja, prostorije su odvojene vratima.

Duplex apartmani u vili Anastasija se sastoje od prostranog kuhinjskog dela i dve spavaće sobe, u kojima se nalaze singl ležaji i/ili grčki francuski ležaji. Svi apartmani poseduju TWC i terase. Kuhinja je kompletno opremljena frižiderom, mini šporetom bez rerne, posuđem. Poluapartmani poseduju jedan TV aparat i jedan  klima uređaj, dok dupleks apartmani poseduju dva TV aparata i dva klima uređaja čije se korišćenje naplaćuje 5 eura po apartmanu dnevno.
GPS koordinate ove vile su: 40o42’31,34” N i 23o42’01,77” E.

Galerija fotografija:

Cenovnik Vila Anastasija Nea Vrasna 2024 u pripremi

1-2. dan NOVI SAD-ASPROVALTA/NEA VRASNA/TASOS

Polazak iz Novog Sada u 15:00h sa Lokomotive, iz Beograda u 17:00h sabenzinske stanice “ZMAJ 2“, iz Niša u 21:00h sa benzinske stanice “ĐAČKO OSTRVO“. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Asprovaltu, Nea Vrasnu, na Tasos u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3- 12. dan ASPROVALTA/NEA VRASNA/TASOS

Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12/13. dan ASPROVALTA/NEA VRASNA/TASOS- NOVI SAD

Napuštanje smeštajnih kapaciteta u 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnebnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Beograd. Dolazak u Novi Sad predvidjen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

 

 

Sastavni deo ovog programa su Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije Nitravel.